Coaching

Bij Praktijk Harry Jansen kun je ook terecht voor personal coaching. Op een holistische manier kijkt Harry naar de coachee wat wil zeggen dat hij niet alleen kijkt naar de mentale of psychische factoren maar naar de mens in zijn geheel.

 

Waarom personal coaching?

– Je neemt geen genoegen meer met de huidige gang van zaken.
– Je wilt veranderen met hulp van een persoonlijke begeleider en die veranderingen kunnen van alles zijn; relatie, loopbaan, reïntegratie, werk een “knagende” ontevredenheid over het leven.

Door personal coching ontvang je handreikingen waar jij verder mee kunt.

Wat Harry doet als coach is doormiddel van vragen, observeren, luisteren, analyseren je kennis en inzicht geven. Je krijgt handreikingen waarmee je weer verder kunt.

 
Vanzelfsprekend is het voor de coachee dat hij of zij actief meewerkt en bijdraagt aan het proces. Je zult zien dat je na een paar sessies je eigen kwaliteiten kan ont-dekken en herkennen en je met toegenomen zelfvertrouwen het coachingstraject afrondt.

 

Je bent in staat om jezelf te coachen zonder Harry’s hulp.

Ben je op zoek naar personal coaching? Wij werken vanuit gemeente Dongen voor veel mensen uit de regio Breda, Tilburg en Oosterhout. Je kan ons bezoeken op onze locatie.

Op verzoek, en tegen meerprijs, komen we ook bij mensen thuis als reizen lastig is.

Praktijk Harry Jansen zit aangesloten bij: