APS therapie

Pijn. Volksvijand nummer 1. Wanneer de bestrijding met geneesmiddelen geen verbetering brengt, informeer dan eens naar de APS therapie. Deze behandeling is gebaseerd op het zelfgenezende én pijnstillende vermogen van het lichaam. Het probleem is dat het lichaam niet voldoende ATP (adenosinetrifosfaat) aanmaakt. Dit stofje wordt door de behandeling met het APS apparaat met factor 5 tot 8 keer verhoogd. Deze extra energie wordt door het hele lichaam benut om cellen te laten herstellen en in balans te brengen.

 

Op het toedienen van pijnloze microstroompjes reageert het lichaam met een natuurlijke zenuwimpuls. Dat is precies wat nodig is om ATP aan te maken. De resultaten zijn indrukwekkend bij de behandeling van ME, RSI, reuma, fibromyalgie en dystrofie. Dit geldt ook voor whiplash, kneuzingen en ontstekingen.

Pijn. Volksvijand nummer 1.

Deze therapie kent een ondergrens van zes behandelingen binnen twee weken. Daarna zijn de resultaten voelbaar en zichtbaar. Na de eerste zes behandelingen volgt een evaluatie over de eventuele voortgang van de therapie.

 
Ben je op zoek naar APS therapie? Wij werken vanuit gemeente Dongen voor veel mensen uit de regio Breda, Tilburg en Oosterhout. Je kan ons bezoeken op onze locatie.

Op verzoek, en tegen meerprijs, komen we ook bij mensen thuis als reizen lastig is.

Praktijk Harry Jansen zit aangesloten bij: